Werkwijze

Met ons samenwerken?

Tof dat je overweegt om een project bij ons neer te leggen. Misschien vind je het fijn om te weten hoe wij werken en wat je van ons kunt verwachten.

  1. Eerst kun je, op basis van jouw aanvraag, een richtprijs verwachten.
  2. Indien je verder met ons in gesprek wilt, maken we een afspraak om jouw wensen tot in detail te bespreken. Welk materiaal, welke kleur, vorm, en maatvoering; dit nemen we stap voor stap met je door zodat we daarna een concrete offerte voor je kunnen maken.
  3. Je ontvangt de offerte via ons systeem.
  4. Na akkoord, vragen we een aanbetaling van 50%
  5. Als de aanbetaling is ontvangen, maken we een afspraak om bij je te komen inmeten.
  6. Vervolgens gaan we jouw project technisch uitwerken in onze studio en ontvang je een tekening voor akkoord. Ook worden de materialen besteld.
  7. Jouw product wordt in onze werkplaats geproduceerd, nadat we een volgende betaling van 40% hebben ontvangen.
  8. Tot slot komen we het project bij je plaatsen en mag je na oplevering de laatste betaling van 10% doen.

Waarom Special Metals?

Als je onze klanten vraagt waarom ze voor ons kiezen, dan is dat omdat we altijd een bruikbaar product maken. Onze designer denkt met je mee, ook vanuit een technische hoek. Zo ontwerpen we een product dat niet alleen helemaal naar jouw smaak is en precies past in jouw interieur, maar dat ook nog eens functioneel dient in de ruimte.

Omdat wij nooit een standaard product maken, hebben we geen fancy showroom. In onze studio, waar je ook onze werkplaats ziet, stellen we jouw project from scratch samen. Samen met jouw stylist, architect en meestal in samenwerking met de aannemer, als het gaat om nieuw- of verbouw.

Wil je weten wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan de reviews op TrustPilot! Ben je overtuigd? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken. Samen met jou realiseren wij jouw maatwerk product van staal.