Wat zeggen onze klanten

Wil je weten wat onze klanten over ons zeggen? Lees dan de reviews op TrustPilot! Ben je overtuigd? Neem dan snel contact met ons op om een afspraak te maken. Samen met jou realiseren wij jouw maatwerk product van staal. Uniek en helemaal naar jouw wensen.

Prima ervaring met Kesselaar

Prima ervaring met Kesselaar! Komen afspraken na en leveren kwaliteit voor een goede prijs. Wat wil je nog meer!?

⭑⭑⭑⭑⭑
Door: Klant

Geweldig bedrijf!

Geweldig bedrijf! Vakmanschap zoals je het zelden meer ziet en ontzettend aardige en professionele mensen. Aanrader!

⭑⭑⭑⭑⭑
Door: M Van den Bergh

Pracht bedrijf!

Pracht bedrijf! Goede afspraken welke ook keurig nagekomen worden! Denken heel goed met de klant mee en zijn eerlijk over ideeën.

⭑⭑⭑⭑⭑
Door: Exwin

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf, zeer kundig denken goed mee. Ze werken netjes en het resultaat is echt super.

⭑⭑⭑⭑⭑
Door: Lennep

Top bedrijf

Top bedrijf, waar heel veel dingen nog met de hand op maat gemaakt worden, en van dit soort bedrijven zijn er niet veel meer van.

⭑⭑⭑⭑⭑
Door: Klant

We zijn zeer tevreden

Bij ons is door Special Metals een deur, kozijn, trapleuning en kapstok geplaatst en we zijn zeer tevreden. Speciaal aangepast aan onze wensen, en uitstekend geleverd en vakkundig geplaatst.

⭑⭑⭑⭑⭑
Door: Klant

Top bedrijf!

Alle details van onze deur en wijnkelder tot in perfectie uitgevoerd. Prettige afstemming en alle afspraken nagekomen. Eigenlijk zoals het hoort maar we vandaag de dag helaas veels te weinig terugzien in de praktijk. Ik kan iedereen aanbevelen om hier zijn maatwerk deuren, ramen of andere ideeën te laten maken.

⭑⭑⭑⭑⭑
Door: Raoul

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf. Hebben een prachtige stalen pui ontworpen, ontwikkeld en geplaatst. Heel erg blij mee. Zowel het proces als het eindresultaat.

⭑⭑⭑⭑⭑
Door: Daan Reijnders

Mooie deuren en een op maat gemaakt lamp

Mooie deuren geleverd gekregen en ook een op maat gemaakt lamp. Alles top geïnstalleerd en goede service bij was schoonheidsfoutjes in het glas. Je moet alleen wat geduld hebben want ze hebben het druk, maar het resultaat mag er zijn.

⭑⭑⭑⭑⭑
Door: Ben