Exclusieve, handgemaakte producten van staal

Wij ontwerpen, maken en plaatsen exclusieve, handgemaakte producten van staal en RVS, waar jij én wij trots op zijn.

Eigenaar Frank Kesselaar maakte van zijn passie voor de ambacht, metaalbewerking, zijn beroep. Al 25 jaar werkt hij met verschillende soorten staal en is een échte specialist geworden in hoogwaardig laswerk (tig, mig en mag), plaatbewerking en licht constructiewerk. Met zijn team van technische tekenaars, senior en junior metaalbewerkers vormt hij Special Metals. Sinds 2008, gevestigd in Alkmaar (Noord-Holland).

Ambacht en esthetiek

Special Metals is inmiddels een grote naam voor maatwerkoplossingen in staal. We werken samen met diverse aannemers, stylisten en architecten en leveren aan zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Door onze creativiteit, oog voor detail en servicegericht werken, onderscheidt Special Metals zich van andere metaalbewerkers. Special Metals maakt zowel grote als kleine producten, alles met de hand vervaardigd. Een fraaie deur, taatsdeur, pui, trap, hekwerk of buitenhaard. Maatwerk is ons vak, dus alles is mogelijk. En heb je behoefte aan totaal advies voor jouw interieur of bouwproject? Wij ontwerpen voor jou op maat, volgens jouw smaak en behoeften.

Wij zijn Special Metals

frank kesselaar special metals

Frank

Eigenaar, Staalkunstenaar
team special metals

Het team

Special Metals
denise special metals

Denise

Marketing, Mede-eigenaar
team special metals

Kenny

Tekenaar, Werkvoorbereider
team special metals

Sjors

Senior metaalbewerker
2 team special metals

Rein

Junior metaalbewerker
team special metals

Nathan

Junior metaalbewerker
team special metals

team special metals

Ivo

Junior metaalbewerker