Messing deuren met halfrond bovenlicht

Het monumentale pand van deze nieuwe bewoners leent zich uitstekend voor een eigentijds en sfeervol interieur. Wij kijken altijd naar details om de authentieke uitstraling van bijzondere panden te waarborgen. De ontwerpen die we maken, zijn complementair aan de uitstraling, daarom werkt het vaak zo goed samen.

Dit gezin uit het centrum van Alkmaar kocht in 2020 dit pand, dat volledig werd verbouwd tot een comfortabele woning. De lichte kleurstelling van de gang en woonkamer met messing details en veel uitgesproken vormen, resulteerde in het design en vervaardiging van deze prachtige deur.

Ook voor deze taatsdeur konden we onze creativiteit laten gaan. Het is ongelofelijk hoeveel aanvragen we krijgen voor messing deuren. En we begrijpen het helemaal, dit is dé eyecatcher in je woning. Door het fraaie halfronde bovenlicht en de unieke handgreep wordt deze deur echt één in z’n soort. We love it. Het is altijd een genot om te mogen werken voor klanten die open staan voor iets anders, een product dat echt mag opvallen.

Heb jij ook interesse in een messing deur of taatsdeur? Plan dan vrijblijvend een afspraak.

Impressies

Special metals - stalen deur met boog
Special metals - stalen deur met boog