Drankrek, deuren en pui

Deze jaren ’50 hoekwoning werd door Poland Bouw voorzien van. een ruime uitbouw. Maar liefst 4 meter diep en 15 meter breed. Voor deze klant leverden we diverse elementen van staal, voor zowel het interieur als de buiten pui.

Zo zie je een tof drankrek boven de bar, dat wij onbewerkt lieten, met een geperforeerde messing bodem. De zijkant van bar werd afgewerkt met custom staal in twee kleuren. Ook maakten we een daklicht voor de uitbouw, om extra veel daglicht te realiseren en een zwarte gepoedercoate taatsdeur met drievlaksverdeling naar de gang.

Maar de echte eyecatcher is natuurlijk de pui over de hele breedte van het huis. Voordeel is een oogstrelend aanzicht, met ambachtelijke stopverf. Nadeel van een stalen buitenpui is dat er geen goede koudebrug gewaarborgd kan worden. Maar dat is een keuze!

Doordat alles qua afwerking en stijl geweldig op elkaar afgestemd is, ontstaat een waanzinnig mooi geheel. Een woonhuis waar echt geleefd mag worden.

Meer weten over dit project of heb je ook interesse in een dergelijk product? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Deel deze pagina

Meer projecten

stalen deur wit

Minimalistische stalen deur met bronskleurig glas

Bekijken