Slanke taatsdeuren in brons look

Een groot(s) project in alle opzichten! Deze prachtige villa in Alkmaar werd het afgelopen jaar geheel verbouwd. Wij ontwierpen samen met de opdrachtgever maar liefst vijf taatsdeuren. Beneden vormen de stalen deuren de afscheiding tussen de living en het bijgebouw. Let vooral op de lange gang, die door toepassing van onze deuren een enorm gevoel geeft van licht en luchtigheid, maar de ruimtes afsluit zonder concessies te doen in lichtinval. Op de bovenverdieping maakten we een taatsdeur met zijlicht bij het trappenhuis en de overloop.

De stalen taatsdeuren werden voorzien van een satijnen metalcoating in de kleur bright bronze, wat zit tussen een brons- en messingkleur. Brons is een metaalsoort dat snel reageert op gebruik, onder invloed van vocht en zuurstof. Maar door te kiezen voor een poedercoating in deze kleur, blijft de bronzen uitstraling behouden zonder vlekkerig te worden.

Meer weten over dit project of heb je ook interesse in een dergelijk product? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Impressies

stalen deuren