stalen deuren rookglas

Studio Special Metals

Wij ontwerpen, maken en plaatsen exclusieve producten van staal, waar jij én wij trots op zijn.

Special Metals is een creatief en veelzijdig staalbedrijf. Wij denken met je mee vanaf het eerste ontwerp, produceren in onze eigen werkplaats in Alkmaar en monteren een bruikbaar eindproduct. Ons gevoel voor esthetiek, zonder de ambacht uit het oog te verliezen, is kenmerkend.

Onze meest gevraagde diensten zijn op maat gemaakte stalen deuren en puien, customized hekken, trapleuningen en rekken. We blijven bij onze industriële roots, terwijl we modern design verkennen. Deze blend is tijdloos en duurzaam.

Wat onze klanten zeggen…

“Fantastisch bedrijf. Hebben een prachtige stalen pui ontworpen, ontwikkeld en geplaatst. Heel erg blij mee. Zowel met het proces als het eindresultaat.”

Design en techniek

Wij hebben een in-huis ontwerpstudio, zodat we alles onder één dak voor je kunnen ontwikkelen. Hiermee schakel je de kosten en tijd van een binnenhuisarchitect uit. Of we werken samen met de aannemer, architect of stylist, om tot een fraai en bruikbaar product te komen. Naast dat we stalen deuren, taatsdeuren en vele andere maatwerkoplossingen ontwikkelen, maken wij ook een totaal design voor jouw interieur.

Frank denkt met je mee in de mogelijkheden voor de betreffende ruimte en maakt een ontwerp waar jij blij van wordt. En heb je behoefte aan ons advies op gebied van kleur-, materiaalgebruik en styling? Ook dat stuk kun je aan Studio Special Metals overlaten.

Volg ons op Instagram