stalen schuifpui
Meer foto's

Stalen glazen schuifpui in Bergen

Dit soort woningen vinden wij als interieur liefhebbers echt de krenten in de pap. Met zóveel aandacht voor esthetiek en afwerking, daarom is dit een project dat ons goed past.

Op de benedenverdieping vervaardigen we een glazen stalen schuifpui met vaste zijlichten, die dient ter afscheiding van de woonkamer. Hierbij werd de pui, met fraaie ingebouwd schuifrail systeem, niet gepoedercoat maar gelakt, waardoor de natuurlijke uitstraling van het staal behouden blijft. De grote glazen wand zorgt voor veel licht en geeft een minimalistisch gevoel. De deurgrepen die we voor deze pui maakten, zijn geïnspireerd op de grepen van alle binnendeuren.

De vierkante stalen trapleuning is maakten we van warmgewalst staal, passend bij de sfeer van gang. En in de badkamer maakten we een wit gepoedercoate douchedeur van RVS, om een echt luxe hotelsfeer neer te zetten. Erg trots op dit project!

Meer weten over dit project of heb je ook interesse in een dergelijk product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee!